9 قابلیت بلا استفاده در کلش آف کلنز 🎮 که شما را مبهوت خواهند کرد!
واقعاً چرا سوپر سل ؟؟؟
در دنیای بازیهای موبایل امروزی، پلتفرمها به پیشرفت بیسابقه خود ادامه میدهند و این پیشرفت بیشک به تلاش و ابتکار بازیسازان بزرگ مربوط میشود. استودیوهای مختلف با ساخت بازیهای خلاقانه و جذاب، صنعت گیمینگ موبایل را به سطح بالاتری ارتقاء دادهاند. یکی از این استودیوها، استودیو محبوب سوپرسل است. این استودیو با کارنامهای درخشان، بازیهایی چون Hay Day، Boom Beach، Clash Royale و Brawl Stars را به ارمغان آورده است. اما در میان این عناوین، بازی بزرگترین و تاثیرگذارترین آن، “Clash of Clans” نام دارد. این بازی که در سال ۲۰۱۲ معرفی شد، به سرعت جلب توجه کاربران را به خود اختصاص داد و به عنوان یکی از برترین بازیهای آنلاین تاریخ شناخته شد.
در طول ۱۱ سال گذشته، بازی Clash of Clans به طور مکرر شاهد تغییرات گستردهای در گیمپلی و قابلیتهای آن بوده است. برخی از این تغییرات بهبودهای چشمگیری در بازی ایجاد کردهاند و تجربه بازی را بهبود بخشیدهاند. اما برخی از تغییرات دیگر، متاسفانه به اندازه کافی موفق نبوده و به جای بهبود، تبدیل به مکانیزمهای بیاهمیت شدهاند. در این مقاله، با ما در این مقاله بازی ویزیون از مجله اینترنتی تاپ10باز همراه شوید تا به بررسی 9 قابلیت بلا استفاده در کلش آف کلنز بپردازیم که توجیه منطقی برای حضور آنها در بازی وجود ندارد.
استفاده از قابلیت مستر بیلدر برای ارتقای ساختمانهای دفاعی (gear up)
میدانم که این موضوع ممکن است به نظر عجیب بیاید!!! در جهان بازی Clash of Clans، یک مکانیزم به نام “Gear Up” وجود دارد که بسیاری از بازیکنان به آن توجه نکردهاند. این مکانیزم به شما این امکان را میدهد که با استفاده از مستر بیلدر خود، برخی از ساختمانهای دفاعی خاص مانند آرچر تاور، مورتار، و حتی کنون را ارتقا دهید. قابلیت مستر بیلدر به شما این امکان را میدهد که ساختمانهای دفاعی را به نوعی تکامل بخشیده و به عنوان مثال، کنون دارای ۲ لوله برای شلیک توپ میشود. همچنین، آرچر تاور این قابلیت را به دست میآورد که به صورت دوربرد عمل کند یا روی اهداف نزدیک تمرکز کند.
متأسفانه، این ویژگی پتانسیلهای بسیاری را داشت. اما Gear Up هرگز به عنوان اولویت در آپدیتهای بازی مطرح نشد. این امر باعث شد که بازیکنان کمتر به این جنبه توجه کنند و در نتیجه، این بخش به طور کامل به فراموشی سپرده شود.
لول (level up)
قبول دارم که با گذشت زمان، Clash of Clans تغییرات زیادی پیدا کرده و با این بازی امروزی تفاوتهای قابل توجهی دارد. این امور برخی از ویژگیهایی که امروزه به کار نمیروند، را سالها پیش بسیار محبوب میکردند. یکی از این موارد، لولها در Clash of Clans است. در گذشته، این اعداد بسیار تأثیرگذارتر از حال بودند و در گلوبال چت، اعضای کلن، و حتی کلنوارها، به لولها توجه ویژه داشتند. اما به مرور زمان، بازیکنان دریافتند که این اعداد تنها نمایانگر یک مقدار ساده هستند.
در حال حاضر، عوامل مهمتری در Clash of Clans حاکم هستند که میتوانند به عنوان نشاندهنده توانایی هر بازیکن باشند. لولها دیگرمثل سابق مهم نیستند. البته، تلاش برای رسیدن به لولهای بالاتر هنوز هیجانانگیز است، اما آیا میتوان از لولها به عنوان یک شاخص معتبر برای ارزیابی توانمندی بازیکنان حرف زد؟ من که فکر نمیکنم!!!
لیگ من (my league)
با اینکه My League یک بخش از بازی است که اطلاعات اعضای لیگ شما را نمایش میدهد، اما با یک سرچ کوچک در اینترنت، پستها و انجمنهای بازی های آنلاین میتوانید ببینیدکه گیمرها در آن سوالاتی را مطرح کردهاند مانند: My League دقیقاً چه منظوری دارد؟ یا هدف اصلی از وجود این بخش در بازی چیست؟
عملاً، به نظر میرسد که بخش My League یک بخش از بازی Clash of Clans است که به نوعی به فراموش رفته و نهتنها به نظر میآید که کاربرد خاصی ندارد، بلکه کمتر کسی به آن توجه میکند. این بخش به نظر میرسد مانند یک گنجینه از یاد رفته است که سالهاست در سایه مانده و کمتر کسی به آن سر میزند.
تروفیهای لجندری (legend trophies)
در تابستان سال ۲۰۱۵، لیگ لجندری به Clash of Clans افزوده شد. این تغییر همراه با ارائه تروفیهای جدید به نام تروفیهای لجندری یا Legend Trophies انجام شد. با ورود به این لیگ، بازیکنان قادر به کسب این تروفیها در انتهای هر فصل بودند، اما عجیبتر این بود که این تروفیها تاثیری در دنیای بازی نداشتند. در این مدت طولانی، گیمرها تروفیهای لجندری را جمع کردند، بدون اینکه برای آنهادر بازی Clash of Clans سودی داشته باشد!!!
با این حال، باید اذعان کرد که اگرچه این تروفیها ظاهراً جذاب بودند و نظر بازیکنان را به خود جلب میکردند، اما ممکن بود اگر سوپرسل یک قابلیت اضافه کرده بود که این تروفیها را کاربردیتر کند. به عنوان مثال، این تروفیها میتوانستند به بازیکنان امکان دهند تا آیتمهای خاصی را داخل بازی خریداری کنند یا از آنها برای ساخت نیروهای خاصی استفاده کنند، تا اینکه جمعکردن این تروفیها معنی واقعیتری داشته باشد میتوان گفت که قطعاً جذابیت بیشتری داشتند…
روز آمادهسازی قبل از شروع کلن وارها
یکی از ویژگیهای کم اهمیت در Clash of Clans، روز آمادهسازی قبل از هر کلن وار است. اگر تاکنون این بازی را تجربه کرده باشید، میدانید که برای هر کلن وار، یک روز به صورت کامل به آمادهسازی اختصاص مییابد. به عبارت دیگر، زمانی که شما یک کلن وار را آغاز میکنید، باید یک روز صبر کنید تا آمادهسازی کلنها به اتمام برسد.
در این یک روز، شما میتوانید مپ حریف را بررسی کنید، رکهای خود را با دوستانتان پر کنید و استراتژیهای مختلفی را برای کلنوارهای خود ایجاد کنید. با این حال، از سال ۲۰۱۶ به بعد، امکان مشاهده مپ وار حریف در این روز آمادهسازی لغو شده است. این موضوع باعث شده است که این مکانیزم کم اهمیت و کم کاربرد باقی بماند و در واقعیت، بیمعنی تر شود.
مکانیزم انتقام گیری یا دکمه Revenge
بهتر با هم صادق باشیم، آیا تا به حال از دکمه Revenge یا مکانیزم انتقامگیری در Clash of Clans استفاده کردهاید؟ احتمالاً پاسخ اکثر شما منفی خواهد بود. این دکمه یا مکانیزم انتقامگیری، یکی از کم اهمیتترین و بلا استفادهترین قابلیتها در بازی است که از اوایل انتشار تاکنون باقی مانده است. این مکانیزم به شما این امکان را میدهد که به بازیکنانی که قبلاً به شما حمله کردهاند، حمله کنید و انتقام بگیرید.
با این حال، این مکانیزم با چالشهای زیادی همراه است. یکی از مشکلات اساسی بخش Revenge این است که بیشتر بازیکنان که به شما حمله کردهاند، آنلاین هستند و این مکانیزم به شما اجازه نمیدهد از آنها انتقام بگیرید. مشکل دیگر این است که حتی اگر توانستید از بازیکنان دیگر انتقام بگیرید، آنها حتی متوجه نمیشوند که شما بودهاید و حمله شما مانند حملات دیگر به نمایش گذاشته میشود. به همین دلیل، کمتر گیمری را میتوان یافت که واقعا از این ویژگی استفاده کرده باشد.
هزینه پیدا کردن مپ بعدی (next)
در Clash of Clans، یک مکانیزم وجود دارد که هنگام حملات به سایر بازیکنان، اگر بخواهید به یک مپ دیگر بروید، باید هزینهای را پرداخت کنید. این هزینه با افزایش تاونهال شما نیز افزایش مییابد. اما باید اعتراف کرد که حضور این مکانیزم در Clash of Clans امروزی، کاملاً بیفایده است. این مکانیزم شاید در اوایل انتشار بازی در سال ۲۰۱۲ میلادی مفید بوده باشد، اما در حال حاضر دیگر کاربردی ندارد.
همانطور که میدانید، در گذشته، جمعآوری منابع در Clash of Clans واقعاً سخت بود. اما امروزه با افزوده شدن جوایز متنوع و بخشهای جدید به بازی، نگرانی از از دست دادن گلدها به این اندازه مهم نیست.
کمپها در بخش بیلدر بیس
یکی از تغییرات مهمی که در Clash of Clans اعمال شده، اضافه شدن بخش Builder Base بود که واقعاً چهره بازی را تغییر داد. Builder Base در سال ۲۰۱۷ به بازی افزوده شد و برخی از ویژگیهای منحصر به فرد دهکده اصلی را در خود جای داد. کمپها نیز به عنوان یکی از این ویژگیها به Builder Base اضافه شدند و بازیکنان از این تغییرات استقبال کردند. اما Builder Base با دهکده اصلی تفاوتهای اساسی داشت! در حین حملات به Builder Base، قابلیت تغییر سربازها هر زمانی که لازم بود، به بازیکنان ارائه میشد و حضور کمپها در این بخش دیگر به نظر منطقی نمیاد!!!
حالا که با افزوده شدن آپدیت Builder Base 2.0 به Clash of Clans، همچنان شاهد حضور کمپها در این بخش هستیم. اما آیا واقعاً به نظر شما حضور این ساختمانها در Builder Base ضروری است یا خیر؟
نهمین قابلیت بلا استفاده در کلش آف کلنز را شما بگویید؟
به چالش فراخوانده میشوید! نهمین مورد از قابلیتهایی که به نظر شما بیفایده هستند، را شما بگویید! حالا نوبت شماست! کدام یک از این قابلیتها به نظر شما بیاهمیت است؟ آیا اصلاً با ما موافق بودید یا به عنوان یک پلیر لجند، دیدگاه متفاوتی دارید؟ نظر خودتون با ما در این چالش به اشتراک بگذارید، منتظر دیدن انتقادات و نظرات شما هستیم!
منبع: تاپ10باز